بررسی تکنيک‌هاي تهیه و توليد کشت آگار

تکنيک‌هاي تهیه ,توليد کشت آگار|دانلود فایل کامل در قالب فایل word و متشکل از 23 صفحه قابل ویرایش و آماده برای ارائه ، چاپ ، تحقیق و کنفرانس می باشد. بخشی از محتوای فایل دانلودی :: مقدمه هوايي كه از آن تنفس مي‌كنيم مملو از موجودات بسيار ريز است كه با باد به حركت درمي‌آيند. قارچ‌ها،|31023826|hpw
نمونه ای دیگر از بهترین فایل ها با عنوان بررسی تکنيک‌هاي تهیه و توليد کشت آگار آماده دریافت می باشد.

دانلود فایل کامل
در قالب فایل word و متشکل از 23 صفحه قابل ویرایش و آماده برای ارائه ، چاپ ، تحقیق و کنفرانس می باشد.

بخشی از محتوای فایل دانلودی ::
مقدمه
هوايي كه از آن تنفس مي‌كنيم مملو از موجودات بسيار ريز است كه با باد به حركت درمي‌آيند. قارچ‌ها، باكتريها، ويروسها و گياهان براي انتقال گرده‌هاي خود به مناطق ديگر از باد كمك مي‌گيرند. در صورت عدم رعايت نكات بهداشتي، اين ذرات مي‌توانند چه در تهيه كشت خالص و چه در فرآيند توليد قارچ خوراكي خلل وارد نمايند.
به طور كلي منابع اصلي آلاينده محيط كشت عبارتند از
1. محيط اطراف
2. ظروف كشت
3. ادوات و ابزار کشت
4. پرورش دهنده و لباس وي
5. هاگ‌ها يا ميسليوم قارچ خوراكي

قارچ‌ها و تمامي موجودات زنده نسبت به مواد غذايي، رقابت تنگاتنگ و دائمي با يكديگر دارند. هدف از ايجاد يك محيط استريل، حذف يا كاهش اين گونه رقابت و در نهايت فراهم ساختن شرايط مناسب براي تكثير قارچ خوراكي مي‌باشد. اولين مرحله قبل از تهيه كشت خالص، احداث اطاقک تلقيح يا آزمايشگاه استريل است.